De mensen

De mensen achter Redpepper Arbeidsmarkting & Communicatie hebben hun sporen verdiend. Met vele spraakmakende, vaak prijswinnende communicatie concepten. Jarenlang streng geschoold in het bouwen van unieke arbeidsmarkt en merkpositioneringen met impactvolle creatieve concepten. Die basis is aangevuld met eigentijds jong talent op het gebied van internet marketing. Als geen ander slaan wij de brug tussen disciplines en staan garant voor een unieke, bewezen, succesvolle propositie.


Het team

 

Tjeerd de Jong

Employer en Job Marketing strategie

Na studie Strategische Marktplanning (EUR/SRM), loopbaan gestart met enkele marketingfuncties in de uitgeverswereld. Daarna begonnen als ondernemer in de marketing communicatie wereld als managing partner van AmsterdamAdverting en Redpepper.
Kern competenties: Commercieel, creatief marketing communicatie strateeg. Brede ervaring en uitgesproken visie op Employer Branding, Job Marketing en communicatie.

Gewerkt voor producten, diensten en retailers. Voor nationale- en internationale ondernemingen en overheid. Getraind in het onderkennen van het relevante onderscheid van ondernemingen en producten/diensten Praktisch in het vertalen en toepassen van theoretische positioneringsmodellen.

Vanuit duidelijke visie op de veranderende samenleving, steeds meer betrokken bij de ontwikkeling en toepassing van creatieve en innovatieve business en marktbenadering modellen. Docent Marketing en examencorrector Nima.

Wie

Karel Beijen

Creative director/partner

Begonnen als junior copywriter bij Ara in Rotterdam. Daarna heeft hij bij een aantal grote bureaus gewerkt, eerst als copywriter, later als creatief directeur. Bekende namen waren FHV/BBDO, DMB&B, PMS/Y&R. Hij won in die tijd ruim twintig ADCN lampen in Nederland en meerdere grote awards op het internationale reclamefestival in Cannes voor merken als Heineken, Amstel, Mazda, KPN en Brand. In 2005 begon hij zijn eigen bureau Beyenmeyer met startklant Scarlet (Beau van Erven Dorens in onderbroek). Nu ontwikkelt hij onder meer de creatieve concepten voor Redpepper Arbeidsmarktcommunicatie.

Wie

John Nerdmans

Connection management, internet en social media specialist

Op de hoogte van trends, ontwikkelingen, data analyse tools en programmic advertising.

Wie

Laila Dobrowolski

Account / office management

Rots in de branding, in-en extern. Strak in organisatie en prettig aanspreekpunt voor opdrachtgevers.

mBuy

On-en offline mediapartner. On-en offline media strategie en executie.